Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Foto-expositie 'Klein geluk'   
Een van Nederlands meest getalenteerde fotojournalisten, Raymond Rutting, maakte in samenwerking met Terrafina Microfinance in Afrika drie series indringende portretten over mensen die gesteund zijn met een microkrediet. Het doel: de wereld tonen dat deze kleine effectieve leningen een toekomst kunnen betekenen en kunnen bijdragen aan de economische ontwikkeling van een land. Microkredieten zijn kleine leningen die voornamelijk worden toegekend aan kleine ondernemers in ontwikkelingslanden die daar niet kunnen lenen bij traditionele banken.

Het verschaft hen de mogelijkheid te investeren en daardoor in de toekomst hun financiële positie te verbeteren. Terrafina Microfinance werkt sinds 2005 aan sterke en energieke microfinanciering in landelijke gebieden in Afrika om zo bij te dragen aan economische ontwikkeling en armoedebestrijding op het platteland.

Zij bereikt haar doelen door partnerships aan te gaan met lokale Afrikaanse Microfinance Institutes. Terrafina helpt deze jonge en relatief kleine ‘banken’ zich te ontwikkelen tot sterke en duurzame financiële instellingen die hun diensten voor krediet, sparen en lenen afstemmen op de behoeften van mensen op het platteland. ‘Klein geluk’ is van donderdag 14 oktober 2010 t/m zondag 2 januari 2011 in het Geldmuseum in Utrecht te zien.

Voor nadere info kijk op saudiaramcoworld.com
 Gerelateerd  
  • saudiaramcoworld.com
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel