Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Holiday Inn en Hilton   
Mijn moeder wist eigenlijk nooit wat ik precies voor de kost deed, maar een ding wist ze zeker: "Hij komt in de duurste hotels!" Nu is dat wat minder, maar als ZZPer ben ik regelmatig werkzaam in de Randstad en blijf ik wel eens over. Mijn favoriete en centraal gelegen hotel is Holiday Inn in Leiden, waar een perfecte service en schone hotelkamers hand in hand gaan. Een overnachting van vrijdag op zaterdag hoeft daar via booking.com niet duur te zijn. Je verblijft dan in een royale kamer en betaalt voor 1 persoon, inclusief een uitgebreid ontbijt, slechts 34 euro. Voor 2 personen is de prijs 59 euro en ik geloof dat je voor dat geld en die kwaliteit niet gauw ergens anders terecht komt.

Omdat dit een typisch zakenhotel is moet je er rekening mee houden dat je in de week meestal de volle prijs moet betalen en die is minstens 159 euro. In de weekeinden hebben ze veel lege kamers en duiken ze onder de prijs. Dit geldt natuurlijk voor veel hotels, maar dan is afzeggen bij een goedkoop tarief meestal niet mogelijk.

Een andere goede hotelketen is Van der Valk: ruime kamers die waar voor het geld geven. Maar hier moet men meestal het ontbijt apart afrekenen, niet extreem duur voor een prijs van 12.50 euro, maar duidelijk op een lager niveau dan Holiday Inn. En voor een overnachting betaal je al gauw 85 euro, waarbij het niet uitmaakt of je met 1 of 2 personen komt.

Nee, voor 85 euro kan je dan beter boeken in Hilton Rotterdam, waar het ontbijt inbegrepen is. Helaas komen daar wel de parkeerkosten voor de ernaast gelegen parkeergarage bij: 30(!) euro. Kassa! Gratis was wel het fenomale uitzicht op de verlichte Coolsingel waarvan ik vorige week deze opname vanuit mijn kamer maakte.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Commentaar

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel