Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Vooral geen slapende honden wakker maken...   
Anders: ' vooral geen slapende websites wakker maken'. Het valt mij regelmatig op dat sommige websites gedateerd zijn en dat het 'laatste' nieuws soms al twee jaar oud is. Uit een recent onderzoek is gebleken dat maar 5% van de websites op orde is en dat is natuurlijk een teleurstellend percentage. Meestal zijn gebrek aan tijd en een gebrek aan creativiteit de voornaamste oorzaken. Het is belangrijk dat een bedrijf zich positief extern profileert en tunnelvisie komt niet alleen in de scheepvaart en (zwaar)transport) sector voor, maar is dit een algemeen fenomeen in het bedrijfsleven. Ieder bedrijf heeft iets interessants te melden, maar ik zie er maar weinig van terug op hun websites!

Een goed voorbeeld van hoe het zou moeten is deze website die regelmatig wordt aangevuld en ook op Google goed scoort. Het is een kwestie van discipline en dan is het ook een voordeel dat je er met een frisse blik tegen aan kijkt. Zoals bijvoorbeeld dit nachtelijk tramtransport naar Brussel waarover binnenkort een artikel in Truckstar verschijnt. Zo houdt je een website actueel en natuurlijk is aarbij fotografie van hoge kwaliteit een belangrijke ondersteuning.

Voor mijn journalistieke werk haal ik veel informatie van het wereldwijde web en stel ik ook wel eens vragen via het bekende info@.... Je staat verstelt hoe vaak je hier geen respons op krijgt. Hallo, is daar wel iemand????? Laatst bij een carportleverancier in Rotterdam, waar ik zelf al klant ben en kortgelden een carport van heb afgenomen ben. Op de aanvraag voor een offerte voor een overkapping in mijn tuin heb ik tot nu toe geen antwoord gekregen. En in zakelijk opzicht bij Dell computers, waar ik een offerte vroeg voor een notebook. Nooit meer iets van de luitjes gehoord! Waarschijnlijk stikken ze van het werk en is mijn business net belangrijk. En voor uw info: ik krijg ook wel eens vragen via mijn website voor hulp bij werkstukken e.d. en ik huldig het pricipe: geef altijd antwoord.

Als u Proteus Producties inschakelt, kunnen wij de kwaliteit van uw internet communicatie aanzienlijk verbeteren. Wij kunnen permanent, tijdelijk of incidenteel het redactionele beheer van de internetsite verzorgen. Een website moet immers zijn als deze wakkere Proteus waakhond op de cover van nieuwe Big Truck die op 1 april as uitkomt: attent, ogen wijd open en met gespitste oortjes!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel