Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Jong!   
De nieuwe Truckstar is uit met een keur aan interessante artikelen. Oscar Hoogedoorn schreef een leuk artikel over internationale koeltransporten naar Frankrijk. Chris Westerman Nickoot Transport uit Rotterdam rijdt dagelijks met ladingen vlees op Parijs. De foto bij het artkel 'Daar bij die toren' lijkt op de foto's van de Van Gend & Loos vrachtwagen, die ooit figureerde in een advertentiecampagne. Een complete verhaal hierover staat elders op de website. Voorts een artikel, geschreven door Bert Roozendaal (oud-hoofdredacteur van Truckstar} over verborgen hasjtransporten in vrachtwagens, die met name voor chauffeurs in het internationale vervoer een groot risico vormen. Ondergetekende leverde een bijdrage voor de rubriek 'Jong!' waarin Robbert Nieuwenhuyzen in het zonnetje wordt gezet.

Zijn vrienden in Krabbendijke (Zeeland) noemen hem Bob dn trucker, in het weekeinde is hij meestal de BOB. Sterker nog: hij drinkt geen druppel alcohol en dus ook geen bier.

Een trucker die geen bier lust?
,,Ik heb het wel eens geprobeerd, maar ik vind het helemaal niks. En eigenlijk ben ik ook niet zon stapper, het interesseert me niet echt. Wat ik wel leuk vind is om met een paar maten een avondje te karten of ergens te gaan eten. En we komen ook nog wel eens op jongerenavonden hier in de buurt en zo kom ik het weekeinde goed door.

De volledige verhalen staan in Truckstar nr. 6.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel