Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Een nieuw scheepsmodel (1 april!!!!)   
In mijn Mammoet tijd als PR Manager was het bedrijf op scheepvaartgebied erg veelzijdig. Voor een belangrijk project in het Midden Oosten waren er zelfs afzinkbare pontons en een zeesleper gebouwd. De zeesleper was een verhaal apart. De ‘Happy Hunter’ was bij de Arnhemse Scheepbouw Maatschappij gebouwd en door zijn unieke kleurstelling (geel/blauw) een plaatje om te zien. Ik had snel geregeld, dat Robbe Modelbouw van dit fraaie schip een bouwdoos ontwikkelde. Dit was een succes en ondanks het feit dat het schip al lang niet meer bestaat is deze bouwdoos nog steeds in de handel. Blij verrast was ik dan ook toen ik vernam dat er in dezelfde kleurstelling binnenkort een bouwdoos verschijnt van een zwareladingschip!

Rebell is de initiatiefnemer van dit zeker niet makkelijk te realiseren scheepsmodel. Voor de gedetailleerde hijskranen en deklading moeten dure mallen worden gemaakt en het is maar de vraag of er voldoende bouwdozen worden verkocht om de investering te rechtvaardigen. Het prijskaartje is nog niet bekend, maar zal zeker niet laag zijn!

Rebell introduceert dit bijzondere model op de eerste zondag in april in een wel heel speciale omgeving. Hiervoor wordt een oesterput in Yerseke vrij gemaakt en in deze royale vijver wordt het schip om 14.00 te water gelaten. Er zijn tevens veel andere (varende) scheepsmodellen te zien, waaronder natuurlijk de Happy Hunter. Kijk voor meer info over de Happy Hunter in ‘Uitgebreid zoeken’ op deze website. (Helaas: dit zou te mooi zijn om waar te zijn, 1 april!!)
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel