Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Galerie Wind   
Photo Gallery Ben Wind is sinds 2011 de thuishaven van het oeuvre van de te veel vroeg overleden Rotterdamse fotograaf Ben Wind. Na ruim twee jaar van het houden van succesvolle exposities - kortgeleden nog over het oeuvre van ANP-fotograaf Ed Oudenaarden - werd de naam van de galerie op 1 juli definitief gewijzigd in Galerie Wind.

Een unieke presentatie van fotografie en schilderijen is nu te zien in Galerie Wind: foto’s van Ben Wind en Marcel Edixhoven, digital art van OERA en schilderijen van Paul Basart. De Rotterdamse kunstschilder typeert zichzelf als “klassiek” kunstenaar en maakt verhalende kleurrijke schilderijen. 

Ben wind is de naamgever van de galerie en was fotograaf met als specialiteit de Rotterdamse haven. Marcel Edixhoven, onderzoeker bij het Erasmus MC, is gespecialiseerd in digitale fotografie. Sylvie Overheul studeerde aan de Willem de Kooning Academie en doet als portretschilder mee aan “Sterren op het doek”. Oera is een samenwerkingsverband tussen beeldend kunstenaar Sylvie Overheul en fotograaf Marcel Edixhoven, waarbij zij tekeningen en schilderijen met fotografie laten “samenvloeien” tot  een nieuw symbiotisch kunstwerk. Voor meer informatie: galeriewind.com/
 Gerelateerd  
  • galeriewind.com/
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel