Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Nedlloyd Pensioenfond   
Ik ben erg gelukkig met mijn maandelijkse uitkering van het Nedlloyd Pensioenfonds. Dit heb ik opgebouwd tijdens een ruim 25-jarig dienstverband bij Mammoet Transport, waar ik als PR manager mijn steentje heb mogen bijgedragen aan de opbouw van dit bedrijf. Het is een van de betere pensioenfondsen die door een degelijke financieel beheer de uitkeringen niet heeft hoeven te verlagen. En dat er aan de kostenkant ook zuinig met de ingelegde gelden wordt omgegaan, blijkt wel uit de foto op de omslag van het driemaandelijkse magazine Nedlloyd Pensioenkrant, waarop twee heren in een ongebruikelijke omgeving hun kantoorwerkzaamheden verrichten.

Maar alle gekheid op een stokje: de voorplaat slaat natuurlijk op een andere artikel in het blad dat er overigens verzorgd uitziet. Op uitnodiging van de afdeling Persvoorlichting van Rijkswaterstaat was ik afgelopen zaterdag op een andere werklocatie aanwezig tijdens het uitwisselen van een betonnen viaduct op de A20 bij Moordrecht. Het spectaculaire karwei werd uitgevoerd door mijn oude werkgever en omdat ze het vak nog niet verleerd zijn, stond de kolossus ruim voor het middaguur op zijn plek.

Hiervoor was de A20 in de rijrichting naar Rotterdam gestremd en stond er op de andere rijbaan een file van ettelijke kilometers. Het inrijden van een viaduct is een precisie-karwei omdat beton een kwetsbaar product is. Dat klinkt misschien vreemd, maar wanneer die 600 ton zware plak beton niet op de juiste manier wordt ondersteund, dan kan een breuk in het viaduct het gevolg zijn.

Op het afgesloten wegdeel nam men de gelegenheid te baat om de uitgegroeide vegetatie in de middenberm te verwijderen. De complete reportage kunt u binnenkort in de Truckstar zwaartransport special zien. Dit en andere interessante artikelen onder andere over het transport/hijswerk van een achttal grote crystallizers door Wagenborg Nedlift bij de DSM in Geleen, het verwijderen van een oude brug over het Albertkanaal uitgevoerd door ALE, en een een gigantische load-out operatie die door Sarens in Australia werden verricht.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel