Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Om in te bijten.....   
Iedere zondagochtend maak ik een speciaal een uitlaatrondje met mijn hondjes en ruim ik 1x per week en passent de weggeworpen plastic flesjes, blikjes en lege sigarettendoosjes op. Veel variatie zit daar niet in en het leuke is dat je toch wel de gewoontes van je dorpsgenoten leert kennen. Zo zijn de weggegooide lege blikjes bier meestal van het merk Amstel, blijkbaar het favoriete bier van 'losers'. Een ander veel voorkomend drankje is Red Bull, zeer populair onder de jeugd om na gedane inspanning weer op sterkte te komen. Duidelijk is dat deze blikjes niet bij het bejaardenhuis liggen, maar wel samen met andere rotzooi in de buurt van het plaatselijke jongerenhonk. Op mijn ronde op afgelopen Paaszondag kwam ik echter een heel ander soort zwerfvuil tegen, waarvan ik het bestaan niet kende: twee lege doosjes, waarin een setje eetbaar damesondergoed heeft gezeten, Made in China.

Een doosje met een Candy String en een doosje met een Candy Bra uit de zogenaamde eetbare Naughty Collection viste ik uit de struiken. Ik wist niet dat dit te koop was en vindt het origineel idee om zo het ondergoed van je geliefde als voorspel op te eten. Nieuwsgierig geworden keek ik op de achterzijde van de (lege) verpakking naar de omschrijving: 'Snoep Bra met geassorteerde smaken: aardbei, appel, citroen, bosbessen en sinaasappel. Het product is ten minste houdbaar tot 25/07/2015. Voorts de vermelding dat het snoepgoed niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. En met als klap op de vuurpij de waarschuwing: 'Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beinvloeden'. Hoe bedoelt u...? Blijkbaar kan het snoepen van dit ondergoed de rijvaardigheid niet beinvloeden!

Op zo'n moment besef je dat je toch een dagje ouder wordt. En blijf je zitten met de vraag, wie van je dorpsgenoten dit setje heeft gedragen en wie het vervolgens heeft opgesnoept...
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel