Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Zwaar & Speciaal Transport Special   
Deze week ligt de jaarlijkse Truckstar Zwaar Transport Special weer in de schappen. Mijn collega's en ondergetekende hebben hun stinkende best gedaan om deze speciale transporttak in geuren en kleuren naar voren te brengen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit werk verlenen vaak alle medewerking aan het tot stand komen van deze uitgave, maar jammer genoeg zijn er uitzonderingen op de regel. Ik krijg soms fantastische projecten onder ogen waarover ik graag een verhaal over zou willen schrijven, maar in de praktijk is het vaak lastig om hierover meer te weten te komen.

Een mooie binnenkomer is de spread met een fantastische foto van het transporteren van een complete scheepssectie door Wagenborg Nedlift. Dit bedrijf is in korte tijd een van de belangrijke 'players' geworden in de zwaartransport branche. En wat ook belangrijk is: Wagenborg heeft een goed functionerende communicatie afdeling die kwalitatief hoogwaardige bedrijfsbladen en folders aflevert. In hetzelfde ZT nummer van Truckstar staat een uitgebreid en boeiend artikel over het transport en de plaatsing van acht reusachtige crystallizers bij de DSM in Geleen.

En blijkbaar voelt mijn voormalige werkgever zich tegenwoordig ver boven het journaille verheven om hun behoorlijk antwoord te geven. Het was via Rijkswaterstaat dat ik werd uitgenodigd voor het uitwisselen van een viaduct op de A20. Ook al heb ik dit talloze keren als Mammoet PR-manager meegemaakt, het blijft iedere keer weer een interessante happening en het is iedere keer weer een belevenis om al die mensen vakkundig hun werk te zien doen. Ik stond er altijd bij nacht en ontij midden in en voelde me nergens te goed voor. Met als resultaat natuurlijk weer een boeiend verslag in deze Truckstar!

Een aparte pluim op de hoed voor Roel Aarts, projectmanager van ALE in Breda. Hij was verantwoordelijk voor de uitvoering van het verwijderen van een zogenaamde Vierendeelbrug bij Meerhout in Belgie. Ik had hem een vragenlijst opgestuurd die hij op voorbeeldige wijze heeft beantwoord. Ik waardeer dit des te meer omdat ik weet hoe druk je het tijdens zo'n project kan hebben en dan toch de tijd weten te nemen om de vragen van een lastige journalist te beantwoorden. Chapeau!

En 'last but not least': in de reguliere uitgave van Truckstar nr. 7 staat een artikel 'Compressoren voor de Russen', waarin beschreven wordt hoe Mammoet Road Cargo grote aardgascompressoren met de bijbehorende filter- en nabehandelingsapparatuur van Eltacon Engineering in Waddinxveen vervoert naar het zeeschip in de Rotterdamse haven.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel