Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 De drie musketiers   
De afgelopen weken hebben we een drietal Chihuahua’s te logeren gehad. Dit was een waar feest, zowel voor deze hondjes als voor ons! Onze eigen honden vonden het wel een beetje overdreven en vooral Una, onze halve Schnautzer, vond het eigenlijk maar niets. Al dit gefriemel om je heen en dan vreten ze ook nog eens je bak leeg, als je even niet oplet. Daarentegen was Charlie, onze Jack Russell reu, zeer gecharmeerd van de dames Foxie en Mini die hem ook wel charmant vonden. Dat leidde weer tot kleine ruzietjes met Jari, het Chihuahua reutje, die deze aandacht niet erg op prijs stelde.

Een voor allen en allen voor een. Dit motto van de drie musketiers geldt ook voor deze drie Chihuahua’s. Waar je de een gaat, zie je de ander. Onze tuin was een ware speeltuin waar ze graag in rondrenden. En als waakhond Charlie een kat in de omgeving signaleerde dan blaften de kleintjes even hard mee.

Bij het uitlaten kregen ze de nodige aandacht en iedereen vond ze even schattig.

En voor de visite zijn het ideale schoothondjes die het zich goed laten welgevallen. Overigens is dit Vinny, een Wemeldingse Chihuahua die al jaren in het Zeeuwse is ingeburgerd.

En Foxie ziet er altijd een beetje dommig uit: haar tong is te groot voor haar mond, of natuurlijk anderom: het bekkie is te klein voor haar tong.

Maar als ze dan weer in hun eigen mandje liggen, zijn het toch weer de drie musketiers! Even zonder Foxie dus. En Charlie: dit hondje heeft het altijd naar zijn zin. Met of zonder Chihuahua's!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel