Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Is er leven na Proteus?   
Na mijn echtscheiding ben ik op mijn 30ste gaan werken bij een bedrijf in Amsterdam. Deze verandering bleek een uitstekende therapie te zijn om mij los te kunnen maken van een leven waarin ik mij allesbehalve gelukkig voelde. Ik stapte in 1976 op een KLM vliegtuig naar het Midden Oosten en dit was het begin van adembenemende rit in een rollercoaster. Ik ging de publiciteit verzorgen voor een klein bedrijf in opkomst met de toen nog onbekende naam Mammoet Transport . Ruim 25 jaar heb ik mijn steentje bijgedragen aan het wereldwijd op de kaart zetten van dit bedrijf, totdat ik in 2001 helaas mijn ontslag moest indienen om ruimte te maken voor de dochter van de nieuwe eigenaar, die ineens de PR van Mammoet moest gaan voeren.

Omdat ik inmiddels goed had leren omgaan met veranderingen, begon ik na een jaartje WW mijn eigen communicatiebureau Poteus Producties. Als PR manager, opgeklommen tot hoofd afdeling communicatie, ben ik meegegroeid in de Mammoet organisatie en heb ik daar een onschatbare praktijkervaring opgedaan, waarin ik mijn creativiteit op het gebied van fotografie, film en het voorbereiden van reclame(campagnes) goed kwijt kon. Deze vaardigheid heb ik van 2001 tot 2015 voor verschillende bedrijven goed kunnen inzetten en veel heb ik te danken aan het blad Truckstar waar ik mijn schrijfwederwaardigheden op het gebied van zwaartransport goed kwijt kon.

Inmiddels ben ik al weer drie jaar met pensioen en is het na 14 jaar tijd om met Proteus Producties te stoppen. Dit bedrijf is persoonsgebonden en legt teveel beslag op mijn vrije tijd om andere leuke dingen te kunnen doen. Ik blijf als freelancer voor Truckstar werken en ben dan nog steeds inzetbaar voor bijzondere projecten, zoals recentelijk het schrijven van een boek over de geschiedenis van 25 jaar BigLift Shipping. Iets dergelijks ga ik doen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Mammoet in 2021. Het doek is nog niet gevallen ik en zal u op de hoogte houden via deze website en op facebook.

Inmiddels hebben we een aantal cruise vakanties achter de rug naar mooie gebieden zoals Japan, Alaska, Canada, India, Indonesie, het Panamakanaal, inclusief Zuid Amerika en niet te vergeten de Falkland eilanden en Antarctica. De meeste gebieden had ik in mijn Mammoet tijd reeds bezocht, maar nooit op zon relaxte en luxe manier. Dit gevoel van luxe geldt ook voor de jacuzzi die sinds kort in onze tuin staat en waar we ons regelmatig in ontspannen. Hiertoe is een bouwvallig tuinhuisje omgetoverd tot een flitsend Turks badhuis met sterrenhemel. En met een recent compleet verbouwde keuken ga ik mij nog meer toeleggen op de nobele kunst van het koken.

Tot ziens!!!!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel