Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Rabobank Quo Vadis?   
Financieel bestuurder Bert Bruggink van de Rabobank zegt in het Financieel Dagblad dat de hypotheekrente fors omhoog gaat. De wereld op zijn kop met de dalende rentestanden. Ik ben al jaren klant bij de Rabobank en was over deze bank altijd zeer tevreden. Tot vorig jaar toen ik een gesprek had over een lening voor een keukenverbouwing. Dit vond plaats in Goes en was niet mogelijk in de afgeslankte vestiging in Kapelle, waar we altijd goed werden geholpen. We werden ontvangen door een man van het type 'hete aardappel in de keel' en stonden in no time verbaasd weer buiten. De conclusie was dat er in principe niets mogelijk was en dat wat we wilden veel papierwerk en geld vergde. En zeker niet tegen een vriendenprijs: wat een (non)service!

Heel vreemd: mijn eerste huis kocht ik in 1968 voor de somma van 30.000 gulden(!) en werd gefinanceerd door de Rabobank. Ik bankierde destijds bij de Amro bank, maar omdat ik als zelfstandige geen regelmatig inkomen had, werd een hypotheek geweigerd. Sindsdien bankierde ik bij de Rabobank tot volle tevredenheid. Zelfs toen mijn voormalige werkgever Mammoet mij onder valse voorwendselen probeerde te ontslaan, kreeg ik zonder problemen een hypotheek voor ons nieuwe huis in Zeeland.

Ik ben gelukkig geen PR-manager bij de Rabobank. De mensen op die afdeling zullen de uitlatingen van de heer Bruggink met kromme tenen hebben gevolgd en gedacht hebben: daar gaat de klandizie! Het is natuurlijk een samenloop van omstandigheden dat wij onze restant-hypotheek deze week hebben ondergebracht bij de ING tegen een aanzienlijk lager rentepercentage. Het bewijst wel dat de Rabobank niet slim bezig is. En onze keuken? Die is al verbouwd!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel