Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Tour de Force   
Twee weken geleden kwam hier in Utrecht de Tour de France langs. Het bijzondere transport dat er afgelopen week passeerde, ging een stuk langzamer, maar kreeg evenveel aandacht. Een brug op zijn kant door je straat is dan ook geen dagelijks gebeuren en daarom had de gemeente Utrecht het evenement publicitair grondig voorbereid. Voor Wagenborg Nedlift, de uitvoerder van dit gecompliceerde project, maakte ik een uitgebreide reportage, waarvan Cobouw een foto op groot formaat plaatste. Toevallig had ik op deze website kortgeleden een stukje geschreven dat dit soort publicaties niet vanzelf in de pers komt.

In de tijd dat ik PR-manager bij Mammoet was, was dit bedrijf regelmatig in kranten als de Telegraaf en Cobouw te zien. Met Cobouw had ik (en heb ik) een goede verstandhouding en al bereik je in dit dagblad voor de bouw niet het grote publiek: alle relaties in je doelgroep krijgen het op hun bureau en dat is van onschatbare waarde. In mijn Mammoet tijd verzorgde ik ik een jaarlijkse stand op de Staalbouwdag in Amersfoort en maakte er een sport van om als Mammoet met een mooi werk in de speciale Cobouw editie te staan. In het laatste jaar van mijn dienstverband bij dit bedrijf stond het overeind zetten en plaatsen van het Millennium Wheel in Londen groot op de voorpagina.

Overigens was de communicatie afdeling van de gemeente Utrecht goed bezig en werden de omwonenden vooraf op de hoogte van de planning van het transport gebracht. In een wijkbericht werd uitgelegd waarom het transport rechtop vervoerd moest worden (bomen en straatmeubilair). Door de harde wind werd het transport een dag uitgesteld.

Een ander 'hoogtepunt' was het gezellige pizza etentje op een van de materiaaltrailers. Vooral de Pizza Pepperone viel bij uw verslaggever in de smaak! Het uitgebreide verhaal wordt binnenkort gepubliceerd.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel