Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Slimme vogels   
Vorig jaar maakte ik een reportage over het distributiecentrum voor de v.d. Valk hotels in Voorschoten voor Truckstar. Dit ligt bij het hotel 'De Gouden Leeuw' waar de familie indertijd met een restaurant begon. De laatste keer dat ik er logeerde zag ik een geparkeerde trailer met een aangepaste huisstijl. Omdat dit onderdeel is van mijn PR-vakgebied zag ik dat die veranderd was. Ik dacht aan chauffeur Robert met wie ik meereed en die tijdens de rit een opmerking maakte over het logo op zijn koeltrailer.

,,Ze zijn met deze in de huisstijl beschilderde trailers gaan rijden en gebleken is dat het grote zwarte vlak van het logo precies op het diepvriesgedeelte van de trailer zit. Robert licht toe dat de koeltrailer uit drie verschillende secties bestaat, waarvan in het midden het diepvriesgedeelte. En uitgerekend op die plaats zit een groot zwart vlak en het zonlicht wordt daar het minst gereflecteerd. ,,Het aggregaat heeft moeite om de temperatuur op die plek in de trailer beneden het vriespunt te houden en dat kost heel wat extra dieselolie. Dan wordt er toch naar je geluisterd, nu staat er een nieuwe trailer bij onze carrosseriebouwer en die krijgt een aangepaste huisstijl. Hierop zit het zwarte vlak op een andere plek en het horizontale bovenvlak wordt wit.

Dat de bedrijfsleiding deze opmerking ter harte genomen heeft, blijkt uit bovenstaande trailer waarop de huisstijl is aangebracht. Toch slimme vogels die Valken!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel