Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Snelheidsweter   
De ‘Snelheidsweter ‘ is de nieuwe editie van de langer lopende campagne die zich richt op snelheid binnen de bebouwde kom. Naast tv- en radiospotjes maken ook posters en de bekende borden langs de snelweg deel uit van de campagne. De verkeerscampagne ‘Snelheidsweter’ van het ministerie van Infrastructuur en Milieu helpt mensen eraan te denken om wat vaker op de snelheidsmeter te kijken. ,,Want een Snelheidsweter, kent zijn snelheid beter." Kom op, mensen van Infrastructuur en Milieu, denken jullie nu echt dat je met zo'n sukkel achter het stuur mensen langzamer kan laten rijden?

Als ik die lamzak van het spotje achter het stuur zie zitten, heb ik namelijk de neiging om luid toeterend met 130 km. door de bebouwde kom te gaan rijden. Iedereen die reclame maakt, weet dat men zich moet kunnen identificeren met degene die het goede voorbeeld geeft. Dat lukt met deze klojo dus van geen kant en dus werkt het contraproductief.

En het ergste is dat deze tonnen verslindende onzinnige reclame campagne door ons allemaal wordt betaald. Nee, dan heb ik een betere en gratis suggestie voor de mensen die dit in hun onbenul hebben goedgekeurd. Neem de bestaande leus: 'Je bent een rund als je met vuurwerk stunt' en maak ervan: 'Je bent een geit als je te hard rijdt'.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel