Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 50 jaar Mammoet   
Het duurt nog even, maar in 2021 bestaat Mammoet 50 jaar. Een belangrijk deel van mijn werkzame leven, 25 jaar om precies te zijn, was ik er PR-manager. Nu ik al weer een paar jaar gepensioneerd ben, heb ik de tijd om mijn belevenissen bij Mammoet chronologisch te boekstaven. Ik heb in dit bedrijf veel meegemaakt en in ieder geval was dit de meest interessante periode bij Mammoet. En zo kreeg ik de kans om het bedrijf tot in de uithoeken van de wereld op een uitstekende manier te positioneren.

In 2003 heb ik de tekst geschreven voor het boekwerk ‘Forty Years BigLift Shipping’. Grotendeels gebaseerd op persoonlijke ervaringen toen Mammoet Shipping nog de zeepoot van Mammoet Transport was. Mijn insteek in deze geschiedschrijving is dat de mensen uit het bedrijf hun verhaal kunnen vertellen. Naast hard ware zijn zij tenslotte het grootste ‘asset’ in de organisatie!

Ik begin met 1971 en kan daarmee voorlopig vooruit om mijn ervaringen in het boeiende Mammoet concern te beschrijven. U krijgt samenvattingen regelmatig te zien op deze website.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Mammoetologie

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel