50 jaar Mammoet

16 september 2015

Bijdrage van: Aad

Het duurt nog even, maar in 2021 bestaat Mammoet 50 jaar. Een belangrijk deel van mijn werkzame leven, 25 jaar om precies te zijn, was ik er PR-manager. Nu ik al weer een paar jaar gepensioneerd ben, heb ik de tijd om mijn belevenissen bij Mammoet chronologisch te boekstaven. Ik heb in dit bedrijf veel meegemaakt en in ieder geval was dit de meest interessante periode bij Mammoet. En zo kreeg ik de kans om het bedrijf tot in de uithoeken van de wereld op een uitstekende manier te positioneren.

In 2003 heb ik de tekst geschreven voor het boekwerk ‘Forty Years BigLift Shipping’. Grotendeels gebaseerd op persoonlijke ervaringen toen Mammoet Shipping nog de zeepoot van Mammoet Transport was. Mijn insteek in deze geschiedschrijving is dat de mensen uit het bedrijf hun verhaal kunnen vertellen. Naast hard ware zijn zij tenslotte het grootste ‘asset’ in de organisatie!

Ik begin met 1971 en kan daarmee voorlopig vooruit om mijn ervaringen in het boeiende Mammoet concern te beschrijven. U krijgt samenvattingen regelmatig te zien op deze website.

0 reactieshttp://www.proteusproducties.nl/article.php?story=20150916143745237