Mooie luchten

26 september 2015

Bijdrage van: Aad

In Zeeland kan je mooie luchten zien. Soms is dat heel kort als er een depressiefront aan komt of als je een dubbele regenboog ziet. Ik heb de camera altijd bij de hand om dit vast te leggen. Nee, ik heb geen i-phone en het staande formaat zijn is voor landschapsfotografie niet geschikt. Misschien een overbodige tip: mensen, u kunt de i-phone ook een kwartslag draaien en er liggende foto's mee maken! Bij de introfoto geldt dat even niet, maar voor de andere foto's hieronder is dt best handig om te weten.

En voordat ik commentaar krijg dat deze foto niet scherp is, dat is bewust gedaan om de kleuren beter uit te laten komen en geeft het geheel iets surrealistisch.

Deze dubbele regenboog was ook weer snel weg, maar met het vrije uitzicht in Zeeland kan je het verschijnsel snel fotograferen..

Deze foto heb ik afgelopen zondag gemaakt van een bijzondere bewolking, er zit wel een condensstreep van een vliegtuig bij.

En wist u trouwens dat Wemeldinge een grote jachthaven met 485 vaste ligplaatsen heeft en dat we twee molens in het dorp hebben? We hebben trouwens ook de meeste zonne-uren in Nederland.

De laatste foto is al weer een tijdje geleden gemaakt toen ik nog bij Mammoet werkte. Het was het uitzicht dat ik vanuit mijn kantoor in het Havengebouw had op een mistig Amsterdam.

0 reactieshttp://www.proteusproducties.nl/article.php?story=20150925145808106