Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 45 jaar in de echt   
Kortgeleden ontving ik het volgende mailtje: ,,Ik heb uw emailadres van mijn vader en moeder, Piet en Adri van Velzen, uw buren, gekregen. In maart waren zij 45 jaar getrouwd en mijn broer en ik hadden bedacht een familiefoto van ons allemaal te laten maken. Dus mijn vader en moeder, het gezin van mijn broer (5 personen) en mijn gezin (4 personen). Dit is er door omstandigheden alleen nog steeds niet van gekomen. Pa zei dat we het misschien ook aan u zouden kunnen vragen omdat u ook fotograaf bent.''

Als fotograaf moet je van alle markten thuis zijn en voor goede buren heb je wat over. Op een zonnige zondag kwam de familie volgens afspraak bij de St. Maartenskerk in Wemeldinge bijeen en hadden we het geluk dat het weer meewerkte. Volop zon en met een invulflitsje om harde schaduwen te vermijden werden het leuke en ongedwongen groepsfoto's.

Op de terugweg maakte ik nog een paar foto's van schitterende wolkenpartijen boven de Oosterschelde. Nee, na een werkzame lange periode in de overvolle Randstad zijn we blij dat we in het mooie en rustige Zeeland wonen.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel