45 jaar in de echt

16 oktober 2016

Bijdrage van: Aad

Kortgeleden ontving ik het volgende mailtje: ,,Ik heb uw emailadres van mijn vader en moeder, Piet en Adri van Velzen, uw buren, gekregen. In maart waren zij 45 jaar getrouwd en mijn broer en ik hadden bedacht een familiefoto van ons allemaal te laten maken. Dus mijn vader en moeder, het gezin van mijn broer (5 personen) en mijn gezin (4 personen). Dit is er door omstandigheden alleen nog steeds niet van gekomen. Pa zei dat we het misschien ook aan u zouden kunnen vragen omdat u ook fotograaf bent.''

Als fotograaf moet je van alle markten thuis zijn en voor goede buren heb je wat over. Op een zonnige zondag kwam de familie volgens afspraak bij de St. Maartenskerk in Wemeldinge bijeen en hadden we het geluk dat het weer meewerkte. Volop zon en met een invulflitsje om harde schaduwen te vermijden werden het leuke en ongedwongen groepsfoto's.

Op de terugweg maakte ik nog een paar foto's van schitterende wolkenpartijen boven de Oosterschelde. Nee, na een werkzame lange periode in de overvolle Randstad zijn we blij dat we in het mooie en rustige Zeeland wonen.

0 reactieshttp://www.proteusproducties.nl/article.php?story=20161015134855209