Een gelukkig 2017

25 december 2016

Bijdrage van: Aad

Ondanks alle ellende en aanslagen van (vooral moslim) extremisten in 2016 wensen wij u allen prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017! En aan alle mensen van alle gezindten en religies vragen wij tolerantie en respect voor de medemens: verbeter de wereld en begin bij jezelf. En schuif de verantwoording niet af op een hogere instantie en laat vooral niemand anders voor je denken.

Met Trump als president van de VS gaan we een onzekere tijd tegemoet en van Poetin hebben we ook al niet veel goeds te verwachten. Ondanks alle problemen in de EU wordt er van Europa als stabiliserende factor veel verlangd. Het is te hopen dat de brexit van de UK en de zwakke zuidelijke landen de euro niet nog meer laten zinken dan nu al gebeurt. En Gerrit Zalm heeft gelijk als hij zegt in de Telegraaf: 'Vertrouwen komt te voet en gaat per Volkswagen.' Alleen jammer dat hij de harde gulden indertijd veel te laag heeft ingewisseld voor de euro.

Een van de leukste email gelukwensen ontving ik van het van der Valk concern. Heel origineel, je moet maar op het idee komen.

0 reactieshttp://www.proteusproducties.nl/article.php?story=20161224131355490