Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 'Hallo lieve klant'   
‘Als een veiligheidsmaatregel hebben we tijdelijk uw account te deactiveren. Om uw account opnieuw te activeren, gebruik dan de onderstaande link.’

In krom Nederlands krijg ik regelmatig dit soort mailtjes van bankinstellingen, recentelijk van Knab en SNS. Ze vragen altijd om een link aan te klikken of je bankkaart in te leveren. Up yours!!! Ik stuur ze altijd door naar 'valse-email@fraudehelpdesk.nl'.

Deze voornamelijk Oost-Europese of Afrikaanse bandieten hebben met het woordenboek in de hand een tekst gemaakt en als die met ‘Hallo lieve klant’ begint, weet je dat je gepiepeld wordt. En al helemaal omdat ik geen rekeningen heb bij Knab of SNS. Controleer even de afzender en je ziet dan al gauw dat het weer zo’n idioot uit het Oostblok is. Met uitzondering van het mailadres van Knab (info@knab.nl) en dat is het officiële mailadres van Knab. Kwalijk omdat dit e-mail adres van Knab blijkbaar dus gehackt is. ‘Er zijn 1 nieuw communicatie’ Is een volgend schotschrift met het verzoek om op 'communicatie' te klikken en zo alsnog een virus op je computer te krijgen.

'Lieve' idioten: Stop hiermee en probeer voor de verandering eens een eerlijke boterham te verdienen. En Knab: let op uw zaak!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel