Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 De Rabobank en Ali Baba   
Ik heb het altijd al gedacht: de Rabobank is een roversbende. De Rabobank is nu dan eindelijk uit de kast gekomen en voert een vreemdsoortig een-tweetje op met Ali Baba en de 40 rovers. Ze maken er zelfs reclame voor op de radio. Je kunt je volgens hun reclame hiervoor laten inschrijven, maar ben blij dat ik mijn hypotheek bij deze bank al weer geruime tijd geleden heb laten uitschrijven.

Banken en belastingen zijn beide graaiers en lijken op Ali Baba. Maar om dat zo duidelijk in je externe communicatie te laten blijken? Overigens kreeg ik vandaag mijn AOW overgeschreven en wat dacht u: 6 euro meer dan ik gewoon was! In ieder geval positiever dan mijn pensioen dat bruto was verhoogd, maar netto lager uitkwam. Ali Baba en zijn 40 rovers zijn kinderspel vergeleken met de belastingdienst. Het wordt tijd dat deze instanties eens goed leren omgaan met gelden van derden.

Natuurlijk moet je mijn Ali Baba/Rabobank berichtgeving met een korreltje zout nemen, maar vandaag hoorde ik op het nieuws dat deze bank in Mexico toch een scheve schaats heeft gereden met het witwassen van geld. Je zou bijna denken dat ik een voorspellende gave heb!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel