Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Fake Family Trump (FFT)   
De rottende geur van dit Amerikaanse presidentschap heeft zich inmiddels over de hele wereld verspreid. Wanneer komt het merendeel van het Amerikaanse volk er eindelijk zelf achter, dat ze een idioot als leider gekozen hebben. Met de email onthullingen van Trump jr. is het laatste restje fatsoen uit deze familie verdwenen. ‘Lock him up’ zou je kunnen denken, zoals deze incapabele president over Hillary Clinton rondbazuinde . De geschiedenis zal leren, wat deze malloot allemaal aan ellende veroorzaakt. Ik denk dat oud-president Obama met kromme tenen naar zijn opvolger luistert en ook al was Hillery Clinton niet de meest ideale presidentskandidaat: het zijn tenminste integere mensen die verstand van zaken hebben en een hoge moraalstandaard bezitten.

Als het Amerikaanse volk nog maar een greintje verstand heeft, keert het zich nu massaal, inclusief de republikeinen, tegen deze maffia-familie. Het heeft indertijd veel moeite gekost om Al Capone veroordeeld te krijgen, maar uiteindelijk belandde hij toch in Alcatraz wegens belastingfraude. Al had gemeen met Donald dat hij erg populair was bij het volk, maar in tegenstelling tot Trump had hij een goede verstandhouding met de pers. We zullen maar denken dat de media van Capone geleerd hebben, en nu nog dat het licht doorbreekt bij die egoïstische republikeinen. Met het schrappen van Obamacare wordt het rijke deel van de Amerikanen bevoordeeld en vallen veel mensen buiten de medische zorg. En het saillante van dit verhaal is dat het armste deel van de bevolking in de Midwest, die massaal op deze charlatan heeft gestemd, nog steeds vierkant achter hem staat. Hoe dom kan je zijn?

Dommer dan dom: zolang er organisaties zoals de National Rifle Assocation (NRA) die het vrije wapenbezit propageren, zal het gezonde verstand bij deze mensen niet overheersen. Vrijheid en blijheid en iedere gek in Amerika kan moorden met een AK16 naar willekeur. Dit gebeurt dan ook regelmatig en mensen die dit doen zijn vergelijkbaar met de IS-idioten die springstof gebruiken om zich in het paradijs te knallen. IS, zijnde de afkorting van de overigens niet bestaande Islamitische Staat. En niet ISIS dus, zoals veel agogen zeggen, dit is een belediging voor iedereen die de Egyptische mythologie aan het hart gaat.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel