Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Schadelijke kever   
Nu is het ook al mogelijk om een verse kop espresso in je VW te zetten. Of dat de veiligheid op de weg bevorderd is maar de vraag. Na alle commotie na de VW dieselsjoemel affaire is het wel zuur om te zien dat dit merk zich in alle bochten wringt om hun giftige dieselauto’s onverminderd aan de man te brengen. En dat geldt ook voor de (diesel)auto’s van Audi en Seat. Erg triest als je bedenkt dat de dieseluitlaatgassen al heel wat mensenlevens heeft gekost. Jarenlang heb ik zelf in deze uitlaatgassen gezeten in het woon-werkverkeer. De toevoeging D achterop de auto voor mij in de file was voor mij aanleiding om de buitenlucht toevoer zo snel mogelijk af te sluiten.

Al eerder heb ik mijn mening over deze vieze auto’s gegeven en het is een goede zaak dat steden worden afgesloten voor deze oude stinkende diesels. Op het platteland waar de lucht zuiver hoort te zijn kom je deze stinkbakken helaas nog te veel tegen en dat kan je goed ruiken! Mij honden zijn hier erg gevoelig voor en niesend en proestend proberen we zo snel mogelijk aan deze onsmakelijke dampen te ontsnappen. Het wordt tijd dat dieselolie niet meer verkocht mag worden en dat de overheid het elektrisch rijden financieel gaat ondersteunen. Maar met deze slappe regering zal dat nog wel even duren omdat diezelfde overheid bakken met geld aan de verkoop van deze smeerpoetserij verdient.

De tijd van de sympathieke kever ligt ver achter ons, het is door mismanagement verandert in ongedierte. In de VS betekent VW tegenwoordig dan ook niet VolksWagen, maar VerminWagen. Het saillante is dat Amerika harder tegen deze sjoemelauto’s optreedt dan de EU. (Nu nog het vrije wapenbezit, zou je denken). Maar hoe je het ook bekijkt, deze wagen eens gemaakt voor het volk, is nu een zichzelf overleefde erfenis uit WOII.

Vermin = ongedierte
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel