Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 NRA   
In Las Vegas heeft een man uit een hotelraam met een automatisch wapen op voorbijgangers geschoten. Gelukkig is er in Amerika nog het NRA (National Retard Association), die nu naast de verkoop van vuurwapens ook geluidsdempers vrij in de handel wil hebben. Het is natuurlijk niet normaal, dat je bij het gokken in Las Vegas, gestoord wordt door het geknal van een machinegeweer. En dan moeten ze bij die club voor zwaar-gestoorde wapenbezitters ook nog iets verzinnen om het gegil en gekerm van de stervenden en gewonden te dempen. Dat leidt alleen maar af.

Eigenlijk wilde ik een stukje schrijven over mijn nieuwe vijver. Niet eenvoudig bij deze verschrikkelijke berichtgeving uit de VS. Maar toch: onze vissen voelen zich kiplekker in het water met de verlichte bollen en waterplanten. En er zijn al heel wat kleine visjes bijgekomen die zich het visvoer goed laten smaken. De meeverhuisde kikker zit naast zijn grote voorbeeld in het midden van de vijver en voelt zich steeds groter worden

Omdat het tuinspoor weer moet rijden is er inmiddels ook een provisorische brug aangelegd. De bedoeling is dat die vervangen wordt door een replica van de Moerdijk spoorbrug, die gemaakt moet worden op een 3D printer.

En het leukste kadootje kwam van twee kleine dames uit Leiden: een roeiboot met een picknick-kikker aan boord!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel