Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Naar de maan!   
Met mijn BMW 535i uit 1999 ben ik al weer een poosje geleden de 300.000 km. gepasseerd. Onze 2e auto is een Volvo S40 uit 1997 en dit was mijn voormalige Mammoet bedrijfsauto, die indertijd in Born werd gebouwd. Met deze auto heb ik vorige week eveneens de 300.000 km. volgemaakt en beide auto’s zijn ondanks hun ouderdom en hoge km. stand nog in topconditie. Let wel: 300.000 km is bijna de afstand van de aarde naar de maan. Ik ben dus met de auto's heen en weer naar de maan gereden.

Oorspronkelijk was de Volvo door Mammoet voor mijn collega Albert S. aangeschaft. Hij kwam door omstandigheden terug uit Amerika waar hij directeur van Mammoet America was. Deze Volvo was voor hem een enorme teleurstelling want in Houston, waar hij gedetacheerd was, verplaatste hij zich met een Ford Lincoln Town Car. Nu denkt je bij de naam Town Car aan een compacte stadsauto, zoals bijvoorbeeld een Fiat 500. Niets is minder waar, het is een enorm slagschip en voor stadsgebruik erg onhandig. De Volvo S40 was voor hem natuurlijk een achteruitgang en toen hij kort daarop weer terug ging naar Amerika, reed hij daar weer onmiddellijk in een comfortabele Town Car.

De nu overtallig geworden zwarte Volvo S40 had nog maar weinig kilometers afgelegd en omdat mijn BMW 316 al ruim de 100.000 km. was gepasseerd, kreeg ik de S40 als zo goed als nieuwe bedrijfsauto. Ik was er erg tevreden over, ook al was het geen BMW. Maar het was wel een automaat en sindsdien wilde ik geen handgeschakelde bak meer. Toen ik bij Mammoet ontslag nam, heb ik de (lease) Volvo voor een zacht prijsje kunnen overnemen en daar heb ik nooit spijt van gekregen. 'Thanks again', Albert S. in Amerika!

Nooit heb ik en zal ik in een auto rijden met een vervuilende dieselmotor. Ik ben dan ook van mening dat de politie met de aanschaf van Audi's (onderdeel van VW = Vermin Wagen) met een dieselmotor het slechte voorbeeld geeft. Niet goed over nagedacht, overheid!
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel