Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Met ongenoegen....   
QUOTE - Profiel informatie is verlopen.
Wij moeten u met ongenoegen (?) mededelen dat uw Apple ID op 13-10-2017 wordt uitgeschakeld wegens een IP-Adres dat wij niet herkennen. Wij hebben uit voorzorg veiligheidsmaatregelen genomen om er zeker van te zijn dat u het bent. Om te voorkomen dat uw Apple ID uitgeschakeld wordt dient u een verificatieprocedure te doorlopen, dit duurt slechts enkele minuten. Klik op "Herstel uw ID" knop hieronder om door te gaan met de verificatieprocedure. -UNQUOTE -

Ja, ik ben gek! Klikken op een duistere link? Ze blijven het proberen, de internetklootzakjes. Denken jullie nu echt dat je met je belabberde Nederlands en domme zinsvormen, mensen om te tuin kunt leiden? Ik moet met ongenoegen (sorry dat ik de idioten taal overneem) constateren dat dit soort crimineeltjes het internet voortdurend bevuilen en waarschijnlijk met een comfortabele uitkering (van ons belastinggeld0, te stom zijn om voor de duvel te dansen. Ga vissen, ga je familie lastig vallen, maar blijf met je vieze tengels van ons internet af!

Een ander idiootje dreigt met het opzeggen van mijn Netflix abonnement. Raar, ik heb helemaal geen abonnement op Netflix. Deze gestoorde gek heb ik beantwoord dat hij op mijn Netfuck lijst staat! Als bewijs dat het alleen om je centjes te doen is, krijg ik het mailtje onbezorgd retour. Natuurlijk wel altijd doorzenden naar valse-email@fraudedesk.nl.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel