Met ongenoegen....

22 november 2017

Bijdrage van: Aad

QUOTE - Profiel informatie is verlopen.
Wij moeten u met ongenoegen (?) mededelen dat uw Apple ID op 13-10-2017 wordt uitgeschakeld wegens een IP-Adres dat wij niet herkennen. Wij hebben uit voorzorg veiligheidsmaatregelen genomen om er zeker van te zijn dat u het bent. Om te voorkomen dat uw Apple ID uitgeschakeld wordt dient u een verificatieprocedure te doorlopen, dit duurt slechts enkele minuten. Klik op "Herstel uw ID" knop hieronder om door te gaan met de verificatieprocedure. -UNQUOTE -

Ja, ik ben gek! Klikken op een duistere link? Ze blijven het proberen, de internetklootzakjes. Denken jullie nu echt dat je met je belabberde Nederlands en domme zinsvormen, mensen om te tuin kunt leiden? Ik moet met ongenoegen (sorry dat ik de idioten taal overneem) constateren dat dit soort crimineeltjes het internet voortdurend bevuilen en waarschijnlijk met een comfortabele uitkering (van ons belastinggeld0, te stom zijn om voor de duvel te dansen. Ga vissen, ga je familie lastig vallen, maar blijf met je vieze tengels van ons internet af!

Een ander idiootje dreigt met het opzeggen van mijn Netflix abonnement. Raar, ik heb helemaal geen abonnement op Netflix. Deze gestoorde gek heb ik beantwoord dat hij op mijn Netfuck lijst staat! Als bewijs dat het alleen om je centjes te doen is, krijg ik het mailtje onbezorgd retour. Natuurlijk wel altijd doorzenden naar valse-email@fraudedesk.nl.

0 reactieshttp://www.proteusproducties.nl/article.php?story=20171122105934976