Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Roetmeting   
Naast alle reuring rond het stopzetten van de gasproductie heeft de regering in het geniep besloten om op verschillende peildata metingen te gaan verrichten om het CO2 en roetgehalte in de lucht te onderzoeken. De eerste meting hiervoor geschiedt aanstaande zondag en hiervoor is, ook al weer zonder er ruchtbaarheid aan te geven, een compleet nieuw netwerk van meetpunten in het land opgezet. Naast de intentie om zelf in de toekomst maatregelen te nemen, wil de regering hiermee ook het voortouw nemen om de lakse EU regelgeving aan de schandpaal te nagelen. Vooral eigenaars van dieselauto’s moeten dus komende zondag met Pasen hun auto laten staan om deze meting zo laag mogelijk uit te laten vallen.


Als deze mensen met hun dieselauto’s toch de weg op gaan, is de kans groot dat bij een hoge uitkomst er compleet nieuwe wetgeving komt om de verkoop en het gebruik van dieselauto’s te verbieden. Dus is het van het grootste belang: zondagsrijders met dieselauto’s, ga vooral niet op de weg en blijf thuis!


En naar verluidt is 'Den Haag' al op zoek naar parkeerruimte voor de duizenden diesels die na het verbod in beslag worden genomen. In Amerika nemen ze consumentenbescherming wat serieuzer dan in de EU en hebben de VW dealers duizenden roetkevers moeten terugkopen. Die staan nu op VW-kerkhoven in de woestijn langzaam weg te roesten.


Tevens heeft de regering besloten dat met ingang van 1 april 2019 duidelijk vermeld moet worden bij een publicatie als het nepnieuws betreft. Hiertoe wordt een commissie samengesteld die over het lettertype, grootte en plaats van de waarschuwing 'NEPNIEUWS' moet adviseren. En zoals MP Rutte het altijd treffend weet te omschrijven: "De onderste nepsteen moet boven komen!"
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel