Don't shoot our dikes!

02 april 2018

Bijdrage van: Aad

Nu we hier in Nederland de laatste tijd nogal last hebben van moordende mocroontjes, kreeg ik tijdens de Paasdagen een lumineus idee. Schakel de National Riffle Association in! Dit oer-Amerikaanse instituut weet wel raad met deze crimineeltjes, zoals blijkt na de laatste schoolschietpartijen in Amerika. Ze adviseren het lesgevend personeel en conciŽrges uit te rusten met wapens. Want zoals zij zeggen: ď'The only thing that stops a bad guy with a gun is a good guy with a gun'. En daar hoef je geen mocrofoob voor te zijn.


Nodig deze nobele ridders van 2e amendement uit om in Amsterdam orde op zaken te stellen. Je zult zien dat het snel afgelopen is met deze patat etende schietgrage schandaalknapen. Geef deze NRA mensen dan wel scooters als hulpmiddel voor de achtervolging, hun logge Amerikaanse benzineslurpers zijn niet echt handig in de Amsterdamse binnenstad, AR-15ís of gelijksoortige wapens om dit tuig af te schieten nemen ze zelf wel mee.


Als ze hun zegenrijke werk in Amsterdam hebben verricht, nodig ik ze uit voor een bezoekje aan de Deltawerken. Wel jullie wapens thuislaten dan en denk niet dat de verdediging tegen het water hier met semi-automatische wapens gebeurt. Daar hebben we dijken voor en daar mag je beslist niet op schieten. Hoogstens mag daar net als Hansje Brinker een vinger in steken op de plaats waar het lekt. Het verhaal van het jongetje dat een overstroming voorkwam door zijn vinger in een gat in de dijk stoppen is alom bekend in Amerika. Dit voorval is beschreven in het boek The Silver Skates van de Amerikaanse schrijfster Mary Mapes Dodge (1831-1905).


0 reactieshttp://www.proteusproducties.nl/article.php?story=20180402112159196