Diensten  
Home
Lezingen en presentaties
Namebranding
Teksten
Filmproducties
Public relations
Media exposure
Advertenties
Websites

 Bedrijfsinformatie  
Algemeen
Contact
Privacyverklaring
Routebeschrijving
Nieuws

 Collecties  
Modelbouw
Barbies
Camera's
Route 66
Mammoetologie

 Faciliteiten  
Linken
Statistieken


 Zotteklap Trump   
Dat Amerika met deze fake president het domste jongetje van de klas is geworden, is genoegzaam bekend. Hierbij vergeleken zijn Putin, Assad en Erdogan ras intellectuelen en deze mensen weten tenminste wanneer ze beter hun mond kunnen houden. Niet twitteraar Trump, die jammer genoeg weinig slaap nodig heeft en keer op keer twittert zonder een moment na te denken. ‘Maak je klaar Rusland, want ze gaan komen, mooi en nieuw, en slim.” Zo’n reactie hou je niet voor mogelijk, in het bijzonder de kreupelrijm: ‘mooi, nieuw en slim’. Het laatste woord slaat duidelijk niet op hemzelf en hij is het levende bewijs hoe een democratie door niet al te slimme kiezers naar de Filistijnen wordt geholpen.


Dit neemt niet weg dat gifgassadisten als Assad en Putin niet voor hun daden ter verantwoording kunnen worden gehouden. Volgens (liar, liar) Putin hebben de Russen het nooit gedaan: MH-17 met onze raketinstallatie neergehaald? Gifgasgebruik tegen een voormalige Russische spion met zijn dochter? Allemaal leugens en verdachtmakingen. En ik kan de politicus beamen, die zei: 'Ik ben nog nooit een Rus tegengekomen die de waarheid sprak'. Ik was te jong om indertijd het communistische CPN-krantje De Waarheid (15 cent!) te kunnen lezen, maar misschien stond daar wel de waarheid in.


Keer op keer frustreren de Russen alle veiligheidsraad VN moties, die enig licht op deze gifgas misbruiken kunnen werpen. Sinds de 1e Wereldoorlog is het gebruik van gifgas verboden, maar sommige autoritaire regimes hebben daar lak aan en gaan van het standpunt uit: het doel heiligt de middelen. In sommige gevallen met gifgas dus.
 Gerelateerd  
  • Meer door.. Aad
  • Meer van.. Nieuws

  •  Artikel opties  
  • Email artikel
  • Afdrukversie artikel