Zotteklap Trump

12 april 2018

Bijdrage van: Aad

Dat Amerika met deze fake president het domste jongetje van de klas is geworden, is genoegzaam bekend. Hierbij vergeleken zijn Putin, Assad en Erdogan ras intellectuelen en deze mensen weten tenminste wanneer ze beter hun mond kunnen houden. Niet twitteraar Trump, die jammer genoeg weinig slaap nodig heeft en keer op keer twittert zonder een moment na te denken. ‘Maak je klaar Rusland, want ze gaan komen, mooi en nieuw, en slim.” Zo’n reactie hou je niet voor mogelijk, in het bijzonder de kreupelrijm: ‘mooi, nieuw en slim’. Het laatste woord slaat duidelijk niet op hemzelf en hij is het levende bewijs hoe een democratie door niet al te slimme kiezers naar de Filistijnen wordt geholpen.


Dit neemt niet weg dat gifgassadisten als Assad en Putin niet voor hun daden ter verantwoording kunnen worden gehouden. Volgens (liar, liar) Putin hebben de Russen het nooit gedaan: MH-17 met onze raketinstallatie neergehaald? Gifgasgebruik tegen een voormalige Russische spion met zijn dochter? Allemaal leugens en verdachtmakingen. En ik kan de politicus beamen, die zei: 'Ik ben nog nooit een Rus tegengekomen die de waarheid sprak'. Ik was te jong om indertijd het communistische CPN-krantje De Waarheid (15 cent!) te kunnen lezen, maar misschien stond daar wel de waarheid in.


Keer op keer frustreren de Russen alle veiligheidsraad VN moties, die enig licht op deze gifgas misbruiken kunnen werpen. Sinds de 1e Wereldoorlog is het gebruik van gifgas verboden, maar sommige autoritaire regimes hebben daar lak aan en gaan van het standpunt uit: het doel heiligt de middelen. In sommige gevallen met gifgas dus.

0 reactieshttp://www.proteusproducties.nl/article.php?story=20180412081412300